Een mar·ke·teer (de; m,v; meervoud: marketeers) is volgens de Van Dale iemand die beroepshalve aan marketing doet. Als Online Marketeer lever ik ZZP’ers en MKB’ers marketing op maat voor hun bedrijf. Ik ben jouw (online) marketing manager en ik help je bij zaken als social media, websitebeheer, content schrijven of een evenement organiseren. Ik stem af op jouw wensen en bedrijf om zo een eigen geluid te laten horen in een wereld vol ruis. Hierdoor wordt jouw bedrijf zichtbaarder binnen jouw markt en verkoop je met meer gemak jouw product of dienst. Zo Lijn is jouw marketing steun in de rug!

Een Online Marketeer is ook zelfstandig ondernemer en kan daarom ook jouw zakelijke sparringpartner zijn. Als ondernemer kan je het gevoel hebben dat je de hele tijd meerdere bordjes in de lucht moet houden. Denk daarbij aan je dagelijkse management, marketing, sales, administratie, etc.

Ik werk in de meeste gevallen thuis voor en met ondernemers maar ik kan ook zeker op locatie werken indien gewenst.

Waar kan een Online Marketeer jou bij helpen?
Een Online Marketeer kan jou een aantal marketing gerelateerde zaken uit handen nemen, zodat jij je kan focussen op jouw passie en de dingen waar jij goed in bent. Ik werk vanuit mijn eigen expertise en kan me richten op bijvoorbeeld de content van je communicatiemiddelen, online zichtbaar worden of meer structuur aanbrengen binnen je bedrijf.

Wat is mijn expertise?
Mijn expertise is gericht op (maar niet gelimiteerd tot) marketing en communicatie gerelateerde taken. Daarbij kan je denken aan:

1. Marketingstrategie en planning
2. Sparringpartner om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken
3. Uitvoerende taken zoals websitebeheer, social media, advertenties laten maken, etc.
4. Content schrijven voor je website, flyer, social media, nieuwsbrief
5. (Virtueel) event managent (webinars, beursdeelname, etc.)

Klik hier om naar het overzicht van mijn diensten te gaan.

Hoe werk ik?
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je eens sparren over welke uitdagingen jij hebt binnen jouw bedrijf? Plan dan via Calendly een gratis Zó Duidelijk gesprek van 30 minuten met mij in (dit gaat via Zoom). Zo kunnen we kijken of er een klik is en of ik wat voor jou kan betekenen. Het leukste is natuurlijk face-to-face met een lekkere cappuccino maar in deze coronatijd kunnen we uiteraard ook e-meeten via Zoom of gewoon ouderwets bellen.

Tijdens het gesprek kijken we wat jouw uitdagingen zijn, welke oplossingen ik jou daarvoor zou kunnen bieden en geef ik aan of ik je echt kan helpen met jouw doel. Uiteraard hoor ik dan ook graag jouw mening en of jij ook met mij wilt werken. Nadat alle administratieve verplichtingen zijn afgerond, ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. We hebben wekelijks overleg over welke taken er gedaan moeten worden en hoe we ervoor staan. Na 3 maanden hebben we een evaluatie gesprek om te kijken of de samenwerking nog bevalt voor beiden.

Wat is een (in-house) marketeer?

Een mar·ke·teer (de; m,v; meervoud: marketeers) is volgens de Van Dale iemand die beroepshalve aan marketing doet. Als In-house Marketeer lever ik ZZP’ers en MKB’ers marketing op maat voor hun bedrijf.

Ik ben jouw marketing manager en ik help je bij zaken als social media, websitebeheer, content schrijven of een evenement organiseren. Ik stem af op jouw wensen en bedrijf om zo een eigen geluid te laten horen in een wereld vol ruis. Hierdoor wordt jouw bedrijf zichtbaarder binnen jouw markt en verkoop je met meer gemak jouw product of dienst. Zo Lijn is jouw marketing steun in de rug!

Een In-house Marketeer is ook zelfstandig ondernemer en kan daarom ook jouw zakelijke sparringpartner zijn. 

Waar kan een in-house marketeer jou bij helpen?

Een In-house Marketeer kan jou een aantal marketing gerelateerde zaken uit handen nemen, zodat jij je kan focussen op jouw passie en de dingen waar jij goed in bent. Ik werk vanuit mijn eigen expertise en kan me richten op bijvoorbeeld de content van je communicatiemiddelen, online zichtbaar worden of meer structuur aanbrengen binnen je bedrijf. 

Wat is mijn expertise?

Mijn expertise is gericht op (maar niet gelimiteerd tot) marketing en communicatie gerelateerde taken. Daarbij kan je denken aan:

1. Marketingstrategie en planning
2. Sparringpartner om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken
3. Content schrijven voor je website, flyer, social media, nieuwsbrief
4. Uitvoerende taken zoals websitebeheer, social media, advertenties laten maken, etc.
5. (Virtueel) event managent (webinars, beursdeelname, etc.)

Klik hier om naar het overzicht van mijn diensten te gaan.

Hoe werk ik?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je eens sparren over welke uitdagingen jij hebt binnen jouw bedrijf? Vraag dan via het contactformulier een gratis Zó Duidelijk gesprek van 30 minuten met mij in. Het leukste is natuurlijk face-to-face met een lekkere cappuccino maar we uiteraard ook e-meeten via Zoom of gewoon ouderwets bellen. Zo kunnen we kijken of er een klik is en of ik wat voor jou kan betekenen.

Tijdens het gesprek kijken we naar wat jouw uitdagingen zijn, welke oplossingen ik jou daarvoor zou kunnen bieden en geef ik aan of ik je echt kan helpen met jouw doel. Uiteraard hoor ik dan ook graag jouw mening en of jij ook met mij wilt werken. Nadat alle administratieve verplichtingen zijn afgerond, ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Ik werk in de meeste gevallen thuis voor en met ondernemers maar ik kan ook zeker op locatie werken indien gewenst.

We hebben wekelijks overleg over welke taken er gedaan moeten worden en hoe we ervoor staan. Na 3 maanden hebben we een evaluatie gesprek om te kijken of de samenwerking nog bevalt voor beiden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je eens sparren over welke uitdagingen jij hebt binnen jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis Zó Duidelijk gesprek!