Hallo!

Ik ben Catelijne, gek van marketing, een echte regeltante en schrijffanaat. Waar je me echt wakker voor kan maken is het creatieve en strategische proces van marketing, het regelen van van alles en nog wat, het schrijven van teksten, structuur aanbrengen binnen een organisatie, de spanning die deadlines met zich meebrengen en de voldoening van een succesvol afgerond project.

Regelmatig zie ik klanten die geen marketingondersteuning hebben worstelen met bovenstaande taken. Hierdoor ontstond het idee om als zelfstandig ondernemer verder te gaan en andere ondernemers te helpen met de marketingtaken die ze liever aan een ander overlaten. Door mij in te schakelen voor professionele en praktische marketingondersteuning, kan jij je als ondernemer weer concentreren op jouw passie en hoef je je geen zorgen meer te maken over allerlei randzaken. Daardoor kan jij verder bouwen aan jouw bedrijf!

Getrouwd met Chris en we wonen samen met onze katers Simba en Quinn in de Keistad: Amersfoort. Ik rij intensief paard met mijn eigen paard en verder ben ik gek op reizen, lezen en een lekker bakkie koffie. Na vier geweldige jaren in de Verenigde Staten, waar ik mijn Bachelor degree in Communicatiewetenschappen heb behaald, ben ik mijn carrière begonnen als sales representative bij, “asjemenou!”, Loekie de Leeuw.

Na de STER heb ik bij twee verschillende mediabureaus gewerkt en heb daar met verschillende klanten mogen werken aan het inzetten van hun TV- en radiocampagnes.

Uiteindelijk heb ik de media verlaten omdat mijn hart toch meer bleek te liggen bij marketing en evenementen. Bij Ormco, een bedrijf in de orthodontie, vond ik die uitdaging en heb daar veel ervaring opgedaan in het managen van marketingactiviteiten zoals e-mailmarketing, het ontwikkelen van marketingmateriaal, social media, website beheer en het organiseren van evenementen en deelname aan beurzen.

De laatste zes jaar heb ik gewerkt als marketing- en communicatie manager voor Victam International, een beursorganisator binnen de veevoederindustrie. Hier hield ik mij veel bezig met content schrijven, teksten redigeren, website ontwerp -en beheer, relatiebeheer met exposanten en bezoekers maar ook met praktische zaken zoals het regelen van catering, boeken van zalen, begeleiden van sprekers, etc.

Zoals je ziet: ik heb een brede interesse! Tanden of kattenbrokjes, ik vind het allemaal even leuk, waardoor ik makkelijk schakel binnen verschillende branches!

Eigen bedrijf!

In mei 2020 heb ik besloten mijn bedrijf te starten en ben ik daarnaast begonnen met de opleiding ‘Start succesvol als high level VA’ bij de VA Business Academy. Deze heb ik in november 2020 afgerond. Ik heb er voor gekozen om te focussen op marketing- en communicatie aangezien daar mijn ervaring in ligt. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en volg ik regelmatig cursussen.

Zo Lijn is er voor succesvolle en ambitieuze ondernemers die zich graag willen focussen op wat ze écht leuk vinden om te doen: ondernemen en bouwen aan hun bedrijf! Maar vaak valt het ondernemers zwaar om ideeën én uitvoering te combineren. Het gevaar schuilt erin dat men daardoor meer operationeel dan creatief bezig is. 

Door Zo Lijn in te schakelen voor professionele en praktische marketingondersteuning, kan jij je weer concentreren op jouw passie en hoef je je geen zorgen meer te maken over allerlei randzaken want die neem ik op mij. Zie mij daarom jouw in-house marketeer.

Waar kan ik jou zoal in ondersteunen? Denk aan website beheer, contentplanning en versturen van je nieuwsbrieven en social media, content schrijven of redigeren voor jouw communicatiemiddelen maar ook het opzetten van webinars, congressen of het regelen van jouw beursdeelname. Kijk voor een volledig overzicht van taken bij de button Diensten.

Worstel jij als ondernemer om alle bordjes in de lucht te houden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om eens te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Kijk hier om te kijken met welke taken ik jou kan helpen of wil je eens sparren over de uitdagingen binnen jouw bedrijf? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail aan lijn@zolijn.nl. Je kunt me natuurlijk ook bellen op 06 – 22 40 24 54. 

Hallo!

Ik ben Catelijne, gek van marketing, een echte regeltante en schrijffanaat. Waar je me echt wakker voor kan maken is het creatieve en strategische proces van marketing, het regelen van van alles en nog wat, het schrijven van teksten, structuur aanbrengen binnen een organisatie, de spanning die deadlines met zich meebrengen en de voldoening van een succesvol afgerond project.

Regelmatig zie ik klanten die geen marketingondersteuning hebben worstelen met bovenstaande taken. Hierdoor ontstond het idee om als zelfstandig ondernemer verder te gaan en andere ondernemers te helpen met de (marketing) taken die ze liever aan een ander overlaten.

Door mij in te schakelen voor professionele en praktische (marketing)ondersteuning, kan jij je als ondernemer weer concentreren op jouw passie en hoef je je geen zorgen meer te maken over allerlei randzaken. Daardoor kan jij verder bouwen aan jouw bedrijf!

Getrouwd met Chris en we wonen samen met onze katers Simba en Quinn in de Keistad: Amersfoort. Ik rij intensief paard met mijn eigen paard en verder ben ik gek op reizen, lezen en een lekker bakkie koffie. Na vier geweldige jaren in de Verenigde Staten, waar ik mijn Bachelor degree in Communicatiewetenschappen heb behaald, ben ik mijn carrière begonnen als sales representative bij, “asjemenou!”, Loekie de Leeuw.

Na de STER heb ik bij twee verschillende mediabureaus gewerkt en heb daar met verschillende klanten mogen werken aan het inzetten van hun TV- en radiocampagnes.

Uiteindelijk heb ik de media verlaten omdat mijn hart toch meer bleek te liggen bij marketing en evenementen. Bij Ormco, een bedrijf in de orthodontie, vond ik die uitdaging en heb daar veel ervaring opgedaan in het managen van marketingactiviteiten zoals e-mailmarketing, het ontwikkelen van marketingmateriaal, social media, website beheer en het organiseren van evenementen en deelname aan beurzen.

De laatste zes jaar heb ik gewerkt als marketing en communicatie manager voor Victam International, een beursorganisator binnen de veevoederindustrie. Hier hield ik mij veel bezig met content schrijven, teksten redigeren, website ontwerp -en beheer, relatiebeheer met exposanten en bezoekers maar ook met praktische zaken zoals het regelen van catering, boeken van zalen, begeleiden van sprekers, etc.

Zoals je ziet: ik heb een brede interesse! Tanden of kattenbrokjes, ik vind het allemaal even leuk, waardoor ik makkelijk schakel binnen verschillende branches!

Eigen bedrijf!

In maart 2020 heb ik besloten mijn bedrijf te starten en ben ik daarnaast begonnen met de opleiding ‘Start succesvol als high level VA’ bij de VA Business Academy. Deze heb ik in november 2020 afgerond. Ik heb er voor gekozen, gezien mijn werkervaring, om me te focussen op marketing en communicatie. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en ik volg verschillende cursussen.

Zo Lijn is er voor succesvolle en ambitieuze ondernemers die zich graag willen focussen op wat ze écht leuk vinden om te doen: ondernemen en bouwen aan hun bedrijf! Maar vaak valt het ondernemers zwaar om ideeën én uitvoering te combineren. Het gevaar schuilt erin dat men daardoor meer operationeel dan creatief bezig is. 

Door Zo Lijn in te schakelen voor professionele en praktische marketingondersteuning, kan jij je weer concentreren op jouw passie en hoef je je geen zorgen meer te maken over allerlei randzaken want die neem ik op mij. Zie mij dus vooral als ‘jouw’ in-house marketeer. 

Waar kan ik jou zoal in ondersteunen? Denk aan website beheer, content planning en het versturen van nieuwsbrieven en social media, content schrijven of redigeren voor jouw nieuwsbrief maar ook het opzetten van webinars, of jouw beursdeelname. Kijk voor een volledig overzicht van taken bij de button Diensten.

Worstel jij als ondernemer om alle bordjes in de lucht te houden, neem dan vrijblijvend contact met mij op om eens te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Kijk hier om te kijken met welke taken ik jou kan helpen of wil je eens sparren over de uitdagingen binnen jouw bedrijf? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail aan lijn@zolijn.nl. Je kunt me natuurlijk ook bellen op 06 – 22 40 24 54. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je eens sparren over welke uitdagingen jij hebt binnen jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis Zó Duidelijk gesprek!