Voor wie?

Zo Lijn is er voor succesvolle en ambitieuze ondernemers zich graag willen focussen op wat ze écht leuk vinden om te doen: ondernemen en bouwen aan hun bedrijf! Maar vaak valt het ondernemers zwaar om ideeën én uitvoering te combineren. Het gevaar schuilt erin dat men daardoor meer operationeel dan creatief bezig is.

Door Zo Lijn in te schakelen voor professionele en praktische ondersteuning, kan jij je weer concentreren op jouw passie en hoef je je geen zorgen meer te maken over allerlei randzaken want die neem ik op mij. Ik ben jouw steun in de rug!

Waar kan ik jou zoal in ondersteunen? Denk aan website beheer, contentplanning en versturen van je nieuwsbrieven en social media, content schrijven of redigeren voor jouw nieuwsbrief maar ook het opzetten van webinars, jouw beursdeelname (als dit weer mag uiteraard). Tevens kan je mij inzetten als jouw Virtueel Assistente waarbij ik je help jouw mailbox en agenda bij te houden en jouw processen te structureren. Kijk voor een volledig overzicht van taken bij de button Diensten.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of wil je eens sparren over welke uitdagingen jij hebt binnen jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.